Ndryshe nga Tokuho, suplementet dhe ushqimet e shëndetshme nuk janë ushqime shëndetësore të miratuara nga Ministria e Shëndetësisë, Punës dhe Mirëqenies. Ligji për shtesat nuk është i zhvilluar mirë. Nga shumë shtesa, vetëm tema vazhdon. Në disa raste, vetëm shkalla e vëmendjes i parapriu, dhe efekti nuk ishte i qartë, dhe produkti u shpërnda, gjë që pati një efekt të kundërt tek përdoruesi. Problemet në lidhje me shtesat përfshijnë fillimin e gëlltitjes dhe efektet anësore. Në disa raste, unë gëlltita përvojat e të tjerëve dhe informacionin nga media, por nuk i përshtatej trupit tim. Konsumatorët gjithashtu mund të kenë një shkak, të tillë si përdorimi i shtesave pa vëzhguar masat paraprake për përdorim, ose shkaktimi i problemeve shëndetësore për shkak të mbidozës. Duket se disa njerëz thonë se suplementet që po merrnin me vete dhe ilaçet që merrnin nga spitali shkaktonin probleme shëndetësore. Shtesat fillimisht përdoren për të plotësuar ushqimin që vetëm dieta nuk ishte e mjaftueshme. Duket se ka shumë raste kur njerëzit mbështeten shumë në suplemente për shkak të vetëdijes së tyre të lartë shëndetësore. Disa njerëz lënë pas dore ushqimin e tyre dietik sepse po marrin suplemente. Përmirësimi i dietës tuaj është gjëja e parë që duhet të bëni për shëndetin tuaj. Ideja që vaktet mund të jenë dytësore sepse po përdorni shtesa është rënia e klientit kryesor.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA