Çfarëdo që të përdorni, do të jeni në gjendje të përdorni mirë kremin depilues. Kremi për heqjen e qimeve duhet të përdoret pas larjes. Importantshtë e rëndësishme të heqni qafe flokët tuaj para se të ftohet. Për të hequr qimet pa e lodhur lëkurën, është efektive kur temperatura e lëkurës është e lartë pas marrjes së banjës, kur kremi për heqjen e qimeve është në një gjendje ku mund të hyjë lehtë në lëkurë. Thuhet se nëse vendosni kremin depilues kur poret janë të lirshme pas larjes, ajo do të arrijë rrënjët e flokëve lehtësisht. Mund ta mbështjellni edhe mbështjellësin plastik rreth zonës ku keni aplikuar kremin depilues për një kohë për të rritur efektin. Duke mbështjellë zonën ku vendoset kremi depilues, mendohet se kremi depilues i aplikuar ngrohet nga temperatura e trupit dhe rrënjët e flokëve hapen, duke e bërë më të lehtë heqjen e flokëve se zakonisht. Koha e aplikimit me kremin depilues është fikse. Nuk është mirë të zgjasni kohën për të aplikuar kremin depilues sipas gjykimit tuaj. Kremi për heqjen e qimeve është një ilaç dhe mund të jetë barrë për lëkurën nëse lihet në lëkurë për një kohë të pacaktuar. Duket se është më mirë ta ngrohni atë mesatarisht në masën që ndihmon efektin. Si ta bëni efektive një krem ​​depilues nuk është aspak e vështirë. Kremi për heqjen e qimeve mund të përmirësojë efikasitetin e heqjes së qimeve me pak zgjuarsi. Nëse i përdorni këto këshilla me vetëdije, do të jeni në gjendje t’i përdorni ato në mënyrë efektive.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA