Ekziston një metodë e quajtur liposuction, e cila heq dhjamin në trup me anë të operacionit. Ka një efekt të menjëhershëm dhe padyshim që mund të zvogëlojë yndyrën. Nuk është e mundur të hiqni sa më shumë yndyrë, në varësi të dëshirave tuaja. Sa yndyrë mund të thithet varet nga vendi, shkalla e mbipeshes së praktikuesit dhe proporcioni i muskujve. Gjëja më e mirë në lidhje me liposuction, ndryshe nga dieting, është se ju mund të bëni zonat që dëshironi të humbni peshë më të hollë. Në një dietë që synon të humbasë peshë, ju mund të dëshironi të humbni yndyrë në kofshë, por të humbni yndyrë në gjinjtë tuaj. Nëse përdorni liposuksion, nuk do të keni mundimin të humbni fytyrën dhe të bëheni të varfër në një dietë që dëshironi të zvogëloni madhësinë e belit. Duke përdorur liposuction, ju mund të zvogëloni me saktësi dhjamin në zonën e dëshiruar. Meqenëse qelizat që ruajnë yndyrën hiqen me anë të liposuksionit, nuk ka gjasa që pesha e humbur të rikthehet. Arsyeja është se nuk është 100%, por shumicën e kohës, nëse hani shumë, qelizat e mbetura yndyrore mund të fryhen. Kohët e fundit, teknika e kozmetologjisë është përmirësuar në mënyrë që liposuksioni të mund të kryhet në çdo pjesë të trupit. Zonat e zakonshme për liposuksion janë vithet, kofshët, barku i poshtëm, krahët e sipërm dhe viçat.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA