Nëse afati i pagesës është 2-3 herë në muaj, është mirë të unifikoni kredinë një herë. Ajo që është e mundur është të zvogëlohet shuma totale e paguar. Nga një këndvështrim tjetër, “Nëse keni një kredi, ndryshimi është data e duhur. Mund të jetë e vështirë të përgatitësh para ose të bësh pagesa dy ose tre herë në muaj, sa herë që vjen data e afatit. Kreditë duhet të paguhen një herë muaj, kështu që rekomandohet t’i bashkoni. Kjo do të zvogëlojë stresin e detyrimit për të paguar shumë herë. Nëse keni disa hua, interesi do të jetë i ndryshëm., Duket se shuma e pagesës mund të rritet ndjeshëm vetëm duke paguar interesin. etj mund të zvogëlohet në një farë mase nëse kredia është e unifikuar me një normë të ulët interesi. Mund të jetë pak më e lehtë për të bërë pagesa mujore. Të jesh në gjendje të njohësh bilancin e saktë të kredisë është një nga linjat kur bashkon kreditë e tua. It’sshtë nuk dihet mirë. Sidoqoftë, unë e di vetëm shumën e ripagimit mujor dhe shpesh nuk e di shumën totale të huazimit, shumën totale të ripagimit, etj., kur kam një kredi me huadhënës të shumtë. Mund të thuhet se është e rëndësishme për të kuptuar gjëra të tilla mirë përpara unifikimit të kredive.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA