Thuhet se ka pika të ndryshme krahasimi kur zgjedhni një kartë krediti. Shumë njerëz do të dëshirojnë të zgjedhin një kartë krediti që fiton pikë. Në këtë rast, është e rëndësishme të zbuloni se si të përdorni kartën për të fituar pikë. Ka vlera të ndryshme të shtuara për përdorimin e një karte krediti. Disa shërbime rrugore dhe funksionet e ETC janë të lidhura dhe nëse përdorni një kartë krediti kur blini benzinë, niveli i dhënies së pikëve është i lartë. Nëse përdorni kartën për të shlyer tarifat e përdorimit të telefonit celular dhe tarifat e shërbimeve, ju mund të grumbulloni me efikasitet pikë dhe disa karta mund të përdoren për kthimin e parave. Kartat e kreditit që janë fitimprurëse kur përdorin blerjet në internet dhe fitimprurëse kur përdorin blerjet janë ideale për ata që pëlqejnë blerjet. Nëse udhëtoni shumë si brenda dhe jashtë vendit, një kartë krediti që trajtohet se ka sigurim të aksidenteve të udhëtimit jashtë shtetit ose sigurim pazar është gjithashtu një ide e mirë. Përparësitë e kartave të kreditit ndryshojnë nga një kompani në kompani dhe nuk mund të krahasohen në mënyrë uniforme. Ashtë një ide e mirë të merrni parasysh shërbimet ndihmëse të kartës së kreditit, duke marrë parasysh mënyrën se si e përdorni kartën tuaj të kreditit. Ka edhe përfitime të tjera që mund të merren nga kartat që mund të zgjidhen në përputhje me moshën, gjininë dhe pozicionin e personit që mban kartën e kreditit. Kur krahasoni kartat e kreditit, merrni parasysh edhe përfitimet.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA