Ata që ka të ngjarë të paguajnë më shumë janë ata që kanë përdorur një kredi në para disa vitesh. Për shkak të rishikimit të ligjit, pagesat mbi një normë të caktuar interesi janë njohur si mbipagime. Ata që kanë mbipaguar mund të kthehen nga procedura. Sidoqoftë, disa kompani të memorizimit nuk tregojnë ndonjë shenjë të reagimit të sinqertë ndaj pretendimeve të mbipagimit. Pagesa e tepërt e paguar mund të mos jetë e mjaftueshme. Ka shumë çështje që çojnë në procedime. Në përgjithësi, nëse keni një sasi të konsiderueshme të mbipagimit të parave, është më mirë që kompania financiare të kërkojë nga një avokat ose një gjykatës që të kërkojë mbipagimin. Sidoqoftë, rreth 20% deri 50% e mbipagesës duhet të paguhet si një tarifë fillestare ose tarifë suksesi përmes një avokati ose një gjykatësi gjyqësor. Kostoja e marrjes së një pagese të tepërt prej 100,000 jen do të jetë 20,000 deri 50,000 jen. Nëse dëshironi të rimbursoni mbipagimin pa paguar tarifën e suksesit, do të duhet ta bëni vetë nga fillimi deri në fund. Kërkohen disa njohuri të specializuara për të kryer procedurat e nevojshme. Ju lutemi kontrolloni internetin dhe librat për të gjetur se çfarë lloj procedure kërkohet për mbipagimin e parave të gatshme.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA