Pse janë kaq të rëndësishme produktet kozmetike për kujdesin e lëkurës? Nëse mendoni për jetën pa përdorur fare kozmetikë për kujdesin e lëkurës, mund ta kuptoni mirë. Mendoni se çfarë ndodh me lëkurën tuaj nëse nuk përdorni kërkesat minimale të kujdesit të lëkurës, të tilla si locion, locion qumështi dhe pastrues. Tonerët dhe emulsionet janë kozmetikë që përdoren për të hidratuar dhe lagështuar lëkurën pa lënë avullimin e ujit të shpëtojë. Lagështia është thelbësore për lëkurën pasi është një produkt kozmetik që luan një rol shumë të rëndësishëm në ruajtjen e lëkurës së lagur. Sipërfaqja e lëkurës do të thahet nëse lëkura nuk ka lagështi të mjaftueshme. Shtresa e kornemës, e cila mund të thuhet se është barriera e lëkurës, prishet për shkak të mungesës së ujit dhe lëkura mbetet e thatë. Kolagjeni zvogëlohet në mënyrë të pashmangshme, gjë që mund të shkaktojë plogështi dhe njolla. Nëse e neglizhoni pastrimin edhe nëse grimoheni, është shkaku që përbërësit e përbërjes dhe sebumit grumbullohen në poret dhe bëjnë që poret të hapen dhe të nxihen. Jini të vetëdijshëm se poret e rënda të bllokuara shpesh mund të çojnë në probleme të lëkurës dhe puçrra. Nëse nuk përdorni kozmetikë për kujdesin e lëkurës, duket se mund të shfaqen probleme të lëkurës dhe plakje të lëkurës. Ashtë një ide e mirë të zgjidhni një kozmetikë për kujdesin e lëkurës që i përshtatet lëkurës tuaj, dhe të kurseni kohë dhe të siguroheni që kujdesi për lëkurën tuaj është i fortë.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA