Ka kozmetikë të ndryshëm që përmbajnë përbërës që janë efektivë për përtëritje dhe anti-plakje. Possibleshtë e mundur të synosh anti-plakjen me kujdesin në shtëpi. Shumë produkte kozmetikë që janë efektivë për anti-plakje janë në treg këto ditë. Duke aplikuar përbërës që janë efektivë në heqjen e njollave dhe rrudhave drejtpërdrejt në lëkurë, funksionon për tu rinuar nga pjesa e jashtme e lëkurës. Cili është çelësi për zgjedhjen e produkteve kozmetike që janë efektive për anti-plakjen? Peshtë e domosdoshme që të siguroheni që produktet kozmetikë të përmbajnë përbërës të mirë për përtëritje dhe anti-plakje para se t’i blini. Njollat ​​dhe rrudhat e lëkurës përfshijnë muskuj të hollë dhe lagështirë të zvogëluar të lëkurës. Përbërësit që mund të plotësojnë siç duhet përbërësit e humbur të lëkurës janë të domosdoshëm për kozmetikën kundër plakjes. Për përtëritje nga anti-plakja, heqja e rrudhave të thella dhe ulja sapo të gdhendet në lëkurë nuk është kujdes i mjaftueshëm. Kujdesi ditor i lëkurës është i rëndësishëm për të parandaluar rrudhat dhe rënien. Përveç kësaj, dietat e paekuilibruara, stilet e jetës së ulur dhe zakonet e pirjes së duhanit gjithashtu mund të dobësojnë lëkurën tuaj. Të menduarit se çfarë është një mënyrë jetese me efekte kundër plakjes mund të jetë gjithashtu hapi i parë në përtëritje.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA