Ka shumë njerëz që po punojnë për dieta të ndryshme çdo ditë sepse duan të humbin peshë. Ka shumë njerëz që dëshirojnë një bel të hollë dhe të ngushtë. Edhe pse përshtypja e të gjithë trupit është e hollë, vetëm barku është i spikatur, dhe duket se disa burra janë në dietë me bel. Barku i poshtëm ka tendencë të grumbullojë dhjam dhe madhësia e belit ka tendencë të jetë e madhe. Kur përcaktohet nëse është një sindrom metabolik, është një parakusht që beli të jetë një numër mbi një nivel të caktuar. Ndërsa plakeni, barku juaj i poshtëm mund të shëndoshet dhe beli mund të fryhet, edhe pse forma e trupit është normale. Në mënyrë që të eliminoni sindromën metabolike, shtrëngoni zonën e belit dhe mbani një figurë të hollë. Edhe për gratë, trupi i freskët me një bel të ngushtë është një synim i përmalluar. Edhe pse është e mundur të bëhet më i hollë i gjithë trupi, është shumë e vështirë të përcaktohet vetëm zona e belit në një dietë. Nëse keni formën e trupit që dëshironi, duhet të vazhdoni të punoni për të. Për ata që duan të përqendrohen dhe të përpiqen të humbin peshë, është e rëndësishme të stërviten kryesisht në muskujt e barkut. Edhe nëse doni të humbni peshë në të gjithë trupin tuaj, është e efektshme të kombinoni metoda të ndryshme diete. Sigurohuni që të jeni në një dietë të duhur për të humbur peshë.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA