Rreth përmirësimit të anemisë dhe suplementeve. Duket se shumë njerëz marrin suplemente të ndryshme për të ruajtur shëndetin e tyre. Anemia është një simptomë e zakonshme tek gratë. Gratë kanë tendencë të kenë mungesë hekuri për shkak të periudhës së tyre. Shumë gra marrin suplemente për të marrë hekur në mënyrë që të mos marrin anemi gjithë kohën. Ndryshe nga ilaçet, ato kategorizohen si ushqime, kështu që shtesat janë të lehta për tu marrë me pak efekte anësore dhe shqetësime në lidhje me gëlltitjen. Për disa gra, anemia për një kohë të gjatë është një burim shqetësimi. Njerëzit që janë të prirur për anemi mund të kenë një ton të keq të lëkurës. Anemia e bën fytyrën tuaj të duket e zbehtë, e cila është një problem serioz për njerëzit që duan të kenë shurdhim dhe rrathë të errët dhe lëkurë të shëndetshme. Anemia thuhet se shkakton simptoma të tilla si palpitim, gulçim, gjendje e keqe e përgjithshme, lodhje, dhimbje koke dhe humbje të oreksit. Thuhet gjithashtu se duke plotësuar ushqimin që mungon në trup me shtesa, është e mundur të bëhet kushtetuta më pak e prirur për anemi. Disa njerëz nuk kanë një dietë të ekuilibruar mirë, dhe disa jetojnë një jetë stresuese. Duket se ka shumë njerëz që nuk mund të heqin qafe lodhjen e ditës edhe nëse flenë. Shumë njerëz po përdorin suplemente për të ruajtur shëndetin e tyre. Shtesat dietike gjithashtu luajnë një rol të rëndësishëm, pasi rishikimet dietike janë një mënyrë e mirë për të luftuar aneminë.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA