Shtesat filluan të prodhoheshin në Shtetet e Bashkuara për të qëndruar të shëndetshëm. Kam përdorur për të marrë ushqim nga shtojcave për të plotësuar përbërësit ushqyese që shpesh janë të mangët në dietën time të përditshme. Se çfarë lloj lëndësh ushqyese kanë mungesë, varet nga përbërja e secilit person dhe nga mjedisi dietetik. Të kuptuarit e rolit të secilit lëndë ushqyese, lëndët ushqyese që ju mungojnë dhe mënyra optimale e marrjes janë të dhëna për përdorimin e suplementeve. Nëse nuk keni mjaft vitamina dhe minerale në trupin tuaj, keni nevojë për një shtesë shtesë. Edhe shtesat e reklamave që shumë njerëz drejtojnë mund të mos funksionojnë për ju. Përbërësit e kërkuar ndryshojnë në varësi të zakoneve të ngrënies së secilit person, kushtetutës dhe përmbajtjes së jetës së përditshme. Për shembull, supozoni se edhe ju dhe të tjerët po vuanit nga lodhja fizike. Tani supozoni se keni përdorur një shtesë që ishte po aq e mirë për shurdhër. Possibleshtë e mundur që vetëm një të jetë efektiv. Do të jetë e nevojshme të merren shtesa sipas shkaktarit të çdo shurdhërie. Nëse merrni vitamina ose minerale në suplemente, ka një larmi të madhe të suplementeve për të zgjedhur. Ju nuk mund të zgjidhni një shtesë pa konsideruar se çfarë po bën trupi juaj tani dhe cilat përbërës ushqyes ju duhen.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA