Cilat janë suplementet që përdoren për rritjen e flokëve? Shumë burra vuajnë nga rrallimi i flokëve. Sidomos rreth kësaj kohe, thuhet se shumë burra u besojnë shqetësimeve të tyre në lidhje me rrallimin e flokëve në dyqanet e ilaçeve dhe pyesin nëse ka ndonjë shtesë shtesë të efektshme. Ka shumë probleme me flokët, por nëse keni më shumë flokë gri, mund t’i lyeni. Sidoqoftë, ka shumë burra që kujdesen sepse ka të ngjarë që flokët e tyre të bëhen më të hollë dhe të hollë sapo flokët të fillojnë të bien. Nëse filloni të shqetësoheni për rrallimin e flokëve, rënia e flokëve do të përparojë në mënyrë të qëndrueshme. Duket se shumë njerëz i lajnë flokët shpesh, masazhojnë flokët e tyre dhe përdorin restaurues të flokëve për të parandaluar rënien e flokëve. Shumë do ta konsiderojnë shumë të dëshirueshme që të jenë në gjendje të plotësojnë në mënyrë efikase lëndët ushqyese që ndihmojnë në rritjen e flokëve. A po zhvillohen suplemente që përmbajnë përbërës të efektshëm për rritjen e flokëve? Mund të lexohet nga faqja online e informacionit gojë-për-gojë që pa palmetto dhe zink vlerësohen shumë si përbërës të rritjes së flokëve që do të gëlltiten si shtesa. Përbërësi që përmban palmetto e sharrës po tërheq vëmendjen pasi ka efekt të shtypjes së rënies së flokëve. Duke e marrë atë si një suplement, duket se mund të prisni përmirësimin e gjendjes së efektit të rritjes së kokës dhe flokëve.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA