Shtesat që ju lejojnë të merrni përbërës të boronicës janë të njohura sepse ato sigurojnë që të merrni përbërësit që janë efektivë kundër lodhjes së syve. Pemët dhe llambat megusuri, si boronicat, thuhet se janë ushqime të mira dhe çmohen. Të dyja janë shtesa dhe po tërheqin vëmendjen. Boronicat, të cilat janë ngrënë si fruta për një kohë të gjatë, mund të përdoren me qetësi pa rrezikun e mbidozimit dhe efekteve anësore si ilaçet. Ushqyesit e boronicës mund të ndihmojnë në lehtësimin e simptomave të tilla si lodhja e syve dhe shpatullat e ngurta. Duket se Blueberry ka efekt që e bën atë shumë të lehtë për t’u parë edhe kur ngasësh një makinë gjatë natës. Boronicat mund të pritet të kenë një efekt pozitiv në sy, sepse ato janë të pasura me antocianina. Thuhet se edhe njerëzit që dikur kishin vështirësi të shihnin gjërat sa më shpejt që u lodhën u përmirësuan me shtojcat e bluepae. Përbërësit e boronicave janë të mira për sytë, por nuk do të thotë që shikimi i dobët do të rikthehet edhe nëse vazhdoni të pini. Thuhet se suplementet përmbajnë përbërës të ndryshëm. Thuhet se është më e rëndësishme dhe më e lehtë të marrësh zakonin e ngrënies së boronicave të freskëta sesa të ngrohësh ose përpunosh boronicat. Mund të thuhet se është më e sigurt të përdorni shtesa me shpresën se ato do të lehtësojnë lodhjen e syve dhe lehtësojnë simptoma të ndryshme të pakëndshme të shkaktuara nga lodhja e syve, në vend se të përmirësojnë sytë.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA