Shpesh dëgjojmë informacione gojë më gojë në lidhje me suplementet. Në ditët e sotme, shumëllojshmëria e suplementeve po rritet dhe është e vështirë të marrësh informacione për suplementet. Edhe nëse shikojmë vetëm suplemente shtëpiake, ekziston një larmi e shtesave, kryesisht nga prodhuesit kryesorë të ushqimit dhe kompanitë farmaceutike. Duket se ka shumë njerëz që po i kushtojnë vëmendje përdorimit të suplementeve. Ka informacione të ndryshme gojë më gojë në lidhje me shtesat, dhe duket se ka shumë njerëz që nuk mund të zgjedhin. Në thelb, ju duhet të zgjidhni një shtesë që përmban përbërës ushqyes që mund të prisni efektet që prisni. Në shikim të parë, ato mund të duken si shtesa me të njëjtët përbërës, por mund të kenë çmime krejtësisht të ndryshme ose sasi të ndryshme përbërësish të marrë në konsum ditor. Në këtë kohë, vetë sasia e komunikimit gojë më gojë është e madhe, dhe edhe nëse e lexoni secilin, mund të jetë konfuze. Disa produkte shtesë mund të mos përmbajnë përbërës më aktivë sesa mund të mendoni. Nëse keni një suplement që ju intereson, bëni disa hulumtime paraprake mbi atë produkt. Mund të jetë një produkt që kushton papritur, ose sasia e përbërësve mund të mos jetë shumë e madhe. Përshtypjet e shtesave të ndryshme janë të shkruara në faqen e fjalëve të gojës në internet. Përmbajtja gojë më gojë nuk është diçka që mund t’i referoheni nga një në dhjetë, por mund të jetë një udhëzues nëse pyesni se cilin shtesë duhet të përdorni.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA