Unë mendoj se shumë njerëz përdorin suplemente bukurie për qëllime të ndryshme. Përveç zbardhjes dhe zbardhjes së lëkurës, ajo parandalon tharjen dhe e mban lëkurën të shëndetshme, kështu që ekzistojnë mënyra të ndryshme për të parandaluar njollat ​​dhe rrudhat. Ekziston edhe një metodë e përfshirjes së përbërësve që janë të mirë për lëkurën e bukur nga kozmetika në lëkurë, por jo vetëm metoda e infiltrimit të përbërësve të bukurisë nga pjesa e jashtme e lëkurës, por edhe suplementet kryhen me entuziazëm. Fenomeni i plakjes fillon me oksidimin e trupit. Në mënyrë që të zvogëloni oksigjenin aktiv dhe të mbani lëkurën pa njolla dhe rrudha edhe kur plakemi, është e rëndësishme të përfshini përbërës anti-plakje në suplemente. Shtë e rëndësishme të merrni përbërës kozmetikë nga brenda trupit. Duke përdorur suplemente, ju mund të prisni efekte përmirësimi nga brenda. Metoda e plotësimit të përbërësve që janë të mirë për lëkurën është e mirë për bukurinë. Kur sasia e kolagjenit në trup është e ulët, lëkura bëhet më pak e tensionuar dhe më e prirur për t’u ulur. Sasia e kolagjenit, e cila është një përbërës që e mban lëkurën të butë, zvogëlohet gradualisht nga rreth të 20-ave. Në ditët e sotme, produkte të ndryshme kozmetikë bazë që përmbajnë kolagjen janë gjithashtu në shitje. Sidoqoftë, edhe nëse vendosni një locion që përmban kolagjen, nuk është e lehtë për kolagjenin të arrijë shtresën e dermës në pjesën e prapme të lëkurës. Ushqyesve të ndryshëm thuhet se kanë funksione të dobishme për bukurinë e lëkurës. Ndërsa është një ide e mirë për të rimbushur përbërësit kozmetikë nga pjesa e jashtme e lëkurës, është gjithashtu efektive të përdorni shtesa për të marrë efektin kozmeologjik nga brendësia e trupit. Thuhet se suplementet ka më shumë të ngjarë të kenë një efekt bukurie.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA