Duket se disa njerëz marrin suplemente të imunitetit çdo ditë për të përmirësuar shëndetin e tyre. Ngrënia e një diete të ekuilibruar rregullisht duhet të jetë një përparësi ndaj shtesave. Furnizimi i trupit tuaj me mjaft lëndë ushqyese të mjaftueshme për të ndihmuar shëndetin tuaj është diçka që duhet ta mbani mend kur nuk ndiheni mirë. Kontrolloni artikuj të tillë si nëse jeni duke ushtruar mesatarisht, duke bërë një gjumë të mirë gjatë natës dhe duke pasur orare të rregullta të vaktit. Shtesat që rrisin imunitetin janë vetëm një shtesë. Vetëm për shkak se jeni duke marrë një shtesë për rritjen e imunitetit nuk do të thotë që nuk do të ftoheni. Nuk do të thotë që nuk do të sëmureni. Disa kompani ofrojnë çmime të mëdha si suplemente që janë efektive kundër kancerit. Sipas ligjit, suplementet janë ushqime, jo ilaçe. Përveç kësaj, shtesat nuk duhet të përmenden për efikasitetin ose trajtimin e tyre. Ekzistojnë disa lloje të shtesave imune. Meqenëse efektet ndryshojnë shumë nga personi në person, është më mirë të mos merreni me produkte shtesë të mbiçmuara në mënyrë që të keni më pak probleme më vonë. Edhe nëse mund të përmirësoni imunitetin tuaj me shtesa, nuk mund të përdoret për të trajtuar sëmundjen. Nëse keni vështirësi të rikuperoheni, duhet të konsideroni të shihni një mjek herët, edhe nëse jeni duke marrë një shtesë që rrit sistemin tuaj imunitar.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA