Ekziston një metodë e plotësimit të lëndëve ushqyese që eliminojnë alergjitë si pollinoza duke përmirësuar kushtetutën. Ka qenë me interes të veçantë vitet e fundit dhe duket se shumë njerëz po e blejnë atë. Ju mund të shihni se disa kompani po shpërndajnë pako të vogla si një provë dhe ato janë duke u përqëndruar në reklamat e shitjeve për shtesat e etheve të barit. Nëse dëshironi ta provoni, mund të provoni shtesën e grupit të provës. Disa njerëz blejnë shtesa të etheve të barit në internet, dhe ato janë gjithashtu të disponueshme në dyqanet e barnave dhe dyqanet e komoditetit. Ju gjithashtu mund të pyesni farmacistin tuaj se cilat suplemente ju rekomandoni në të njëjtën kohë me ilaçet për ethet e kashtës. Në suplementet e etheve të barit, duket se ka shumë raste kur njerëzit përpiqen të përmirësojnë kushtet e tyre duke pirë produkte të prodhuara bazuar në bakteret e acidit laktik. Ka edhe produkte shtesë të bëra nga përbërës të ndryshëm të çajit. Për shembull, ka kohë që thuhet se çaji i ëmbël është efektiv kundër simptomave të rinitit siç është ethet e kashtës. Shumë njerëz përdorin çaj në vend të suplementeve për të lehtësuar simptomat e tyre. Thuhet se katekina që përmbahet në çaj ndikon në shtypjen e simptomave të pollinozës dhe alergjive. Disa njerëz përdorin suplemente katekine për të parandaluar ethet e barit. Sezoni i etheve të barit zgjat me muaj, kështu që shumë njerëz marrin ilaçe gjatë gjithë kohës. Duket se përdorimi i kombinuar i suplementeve dhe çajit ka avantazhin e zvogëlimit të varësisë nga ilaçet për pollinozë.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA