Shtesat janë përdorur për një kohë të gjatë në Shtetet e Bashkuara dhe Evropë, dhe duket se kanë qenë shumë të popullarizuara. Suplementet janë përdorur në vende të ndryshme në botë. Ndryshe nga farmaceutikët, qëllimi ishte të mbështesnin ushqimin dietik. Shtesat tani po bëhen më të njohura në Japoni. Kohët e fundit, duket se ka shumë njerëz që janë të zënë çdo ditë dhe nuk janë të përgatitur për vaktet dhe nuk po marrin mjaft përbërës ushqyes që janë efektivë për trupin. Kohët e fundit, anti-plakja ka tërhequr vëmendjen, dhe shumë të moshuar përdorin suplemente për të qëndruar të shëndetshëm me kalimin e viteve. Shtesat e vitaminave dhe mineraleve janë bërë një shtesë popullore dhe standarde në Japoni. Thuhet se suplementet mund të marrin në mënyrë efektive lëndë ushqyese që janë lehtësisht të mangëta vetëm nga dieta ditore, në mënyrë që të merret efekti i ruajtjes së një trupi të shëndetshëm. Pijet energjike, të cilat i pini pasi të ushtroni ose kur ndiheni të lodhur, janë gjithashtu një nga suplementet e njohura. Shtesat e tipit të lëngët janë të njohura sepse janë të lehta për tu trajtuar dhe gëlltitur. Për gratë, suplementet që ndihmojnë në ruajtjen e bukurisë janë shumë të njohura. Jo vetëm suplementet që janë të mira për lëkurën, por edhe suplementet që kanë efekt të humbjes së peshës janë gjithashtu të njohura. Hasshtë bërë një produkt shtesë shumë i njohur, veçanërisht për gratë e reja.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA