Suplementi më i njohur i bukurisë është placenta, e cila është veçanërisht e popullarizuar tek gratë. Placenta është placenta, e cila ndodhet në mitrën e gjitarëve dhe shkëmben substanca midis foetacionit dhe nënës. Placenta është vendi ku foetacioni mund të thuhet se është burimi i jetës. Placenta përmban përbërës të ndryshëm të nevojshëm për rritje. Jo vetëm proteinat, vitaminat dhe mineralet, por edhe enzimat dhe aminoacidet janë të pranishme. Placenta është bërë nga placenta, e cila është e pasur me përbërës që i bëjnë mirë trupit. Nuk është çudi që suplementet e placentës po tërheqin vëmendjen si produkte me efekte të larta bukurie. Suplementi kozmetologjik i Placentës ka shumë efekte bukurie si zbardhues, hidratues, efekt antioksidues, nxit prodhimin e kolagjenit, efekt anti-alergjik dhe rritjen e imunitetit. Pas faktit që shumë njerëz përdorin suplemente të placentës, efektet anësore ka më pak të ngjarë të ndodhin edhe nëse marrin placentë. Marrja e placentës si shtesë ka përfitime të tjera përveç kozmetologjisë. Ai gjithashtu ka rezistencë ndaj sëmundjeve të tilla si ftohjet, duke e bërë më të vështirë sëmundjen dhe thuhet se është efektiv kundër qarkullimit të dobët, menstruacioneve të parregullta dhe menopauzës. Ka shumë lloje të shtesave të placentës, dhe numri i kompanive që i trajtojnë ato po rritet. Në varësi të produktit, përmbajtja e placentës vetë dhe se çfarë lloj placente është bërë placenta gjithashtu ndryshojnë. Para se ta blini në të vërtetë, është e rëndësishme të hulumtoni plotësisht se çfarë lloj efekti kozmeologjik ka shtesa.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA