Disa njerëz përdorin suplemente për të lehtësuar simptomat e etheve të barit. Shumë njerëz vuajnë nga ethet e barit. Shtesat përdoren kryesisht për të plotësuar lëndët ushqyese që kanë mungesë të dietës ditore vetëm. Sidoqoftë, në vitet e fundit, shumë njerëz duket se përdorin shtesa për promovimin e shëndetit dhe bukurinë. Disa shtesa mund të ndihmojnë me shëndet të dobët. Shtesat e etheve të barit janë vetëm një prej tyre. Teshtitja, kruarja e syve dhe bllokimi i hundës duket se janë simptomat e etheve të kashtës. Shumë njerëz do të trajtohen në një spital për të lehtësuar këto simptoma. Ekzistojnë disa mjete shëruese, të tilla si trajtimi i etheve të barit ose marrja e ilaçeve. Për disa njerëz, ilaçet e gjumit të përgjumur nuk mund të përdoren për një larmi arsyesh, të cilat mund të jenë të dhimbshme. Ndryshe nga ilaçet, shtesat nuk kanë gjasa të kenë efekte anësore, kështu që nëse keni vuajtur nga ethet e kashtës për shumë vite, mund të dëshironi t’i provoni. Disa njerëz mund të mos vërejnë ndonjë ndryshim fizik kur marrin shtesa të etheve të barit, pasi ato nuk janë aq efektive sa ilaçet e përshkruara në spital. Sidoqoftë, nëse gjendja e personit përputhet saktësisht me efektin e suplementit, mund të jetë aq e lehtë sa tingëllon.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA