Shtrëngimi i barkut është një çështje e rëndësishme. Para pushimeve të verës, mendoj se shumë njerëz janë në dietë para se të veshin rrobat e banjës. Shumë njerëz duan të përfundojnë shtrëngimin e barkut para se të vijë vera dhe të marrin një rroba banje që u duket mirë. Njerëzit që duan të veshin një rroba banje të uritur si bikini do të shqetësohen për uljen e barkut. Shumë njerëz janë të uritur edhe nëse nuk duken të trashë. Nëse nuk ushtroni dhe bëni dietë vetëm për të zvogëluar dietën tuaj, do të bini në peshë por nuk do të jeni në gjendje të merrni një efekt shtrëngues. Edhe pse ai arriti të humbte peshë si rezultat i dietës, ekziston një episod në të cilin krahu i tij i sipërm është ende i pasur me yndyrë, plogështia e kofshës nuk zvogëlohet aspak dhe barku i tij del jashtë. Në shumë raste, thuhet se ata nuk kanë ushtruar ushtrime për të shtrënguar dietën vetëm duke ulur dietën e tyre. Po humbas peshë, por krahët dhe barku nuk më janë shtrënguar. Përfshirja e ushtrimeve në dietën tuaj është e rëndësishme për shtrëngimin efektiv të barkut. Shumë njerëz mendojnë për muskujt e barkut kur bëhet fjalë për shtrëngimin e barkut. Muskujt e barkut janë gjithashtu një ushtrim shumë efektiv për shtrëngimin e barkut tuaj. Duke përfshirë ushtrime të barkut në jetën tuaj të përditshme, do të jeni në gjendje të shtrëngoni lehtësisht barkun tuaj.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA