Kur bëhet fjalë për sezonin e veshjeve të lehta, mendoj se është shqetësuese shtrëngimi i pjesës së sipërme të krahut. Nëse krahu i sipërm që del nga kamisi ose maja e rezervuarit është i ngadaltë, do të duket më i rëndë se pesha aktuale. Theshtë krahu i sipërm që ka muskujt e jashtëm që përdoren për të ngritur dhe tërhequr gjërat drejt jush dhe muskujt e brendshëm që përdoren për të ulur dhe larguar gjërat nga ju. Muskujt që përdorni kur ulni ose shtyni gjërat poshtë janë muskujt që rrallë i përdorni në baza ditore. Padyshim, dhjami duket se grumbullohet në muskujt që nuk e përdorin atë. Celuliti ndonjëherë mund të grumbullohet dhe të shkaktojë gunga në lëkurë. E tëra çfarë ju duhet të bëni për të shtrënguar pjesën e sipërme të krahut është të ushtroni duke përdorur muskujt e brendshëm. Ushtrimet me shtangë dore janë mënyra e rekomanduar për të shtrënguar pjesën e sipërme të krahut. Nëse nuk keni shtangë dore, përdorni ujë në një shishe PET 500 ml. Shtë një ushtrim për të mbajtur trapin me krahun në anën që dëshironi të shtrëngoni dhe të ngrini trapin vertikalisht nga toka. Çështja është të jesh i vetëdijshëm se bërrylat nuk lëvizin. Kur ngrini, kini kujdes që muskujt në pjesën e sipërme të krahut tuaj janë të tkurrur fort. Ajo që mund të presësh duke lëvizur muskujt siç duhet është një efekt shtrëngues i mëtejshëm. Kur bëni ushtrime me trap, është një ide e mirë që ngadalë të ngrini dhe ulni rreth 10 herë në të njëjtën kohë. Ka ushtrime të tjera që mund të ndihmojnë në shtrëngimin e krahut tuaj.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA