Për shtrëngimin e pjesës së poshtme të trupit. Trupat e grave priren të marrin yndyrë në pjesën e poshtme të trupit sesa në pjesën e sipërme të trupit, e cila është gjithashtu një shkak i shumë mbipeshes së tipit dardhë. Ashtë një karakteristikë e pjesës së poshtme të trupit që ka tendencë të fryhet sepse është larg nga zemra, dhe nëse vazhdoni të mos keni ushtrime fizike, ju humbni masën muskulore dhe metabolizmin. Shumë njerëz duan të shtrëngojnë pjesën e poshtme të trupit dhe të përmirësojnë përmasat e tyre. Realiteti është se shtrëngimi nuk shkon siç ishte planifikuar. Efekti i shtrëngimit të pjesës së poshtme të trupit është krijimi aktiv i mundësive për të lëvizur muskujt e pjesës së poshtme të trupit, siç janë ecja dhe ushtrimet fizike. Easyshtë e lehtë të vazhdoni ushtrimet gjatë rutinës tuaj të përditshme, të tilla si shikimi i TV dhe përgatitja e vakteve. Një mënyrë është të shkoni në biçikletë ose në këmbë kur udhëtoni në punë ose shkollë. Isshtë gjithashtu efektiv në rregullimin e nervave autonome, sepse stërvitja bën që trupi të lodhet mesatarisht, gjë që e thellon gjumin dhe e bën zgjimin të rehatshëm. Përveç kësaj, është efektive të shtrëngoni pjesën e poshtme të trupit duke ushtruar për të zbutur muskujt e ngurtë. Edhe nëse nuk është një ushtrim i zellshëm, një ushtrim i butë si joga ose Pilates është gjithashtu efektiv. Thuhet se duhen të paktën 1 deri në 3 muaj që metabolizmi i muskujve të rritet dhe efekti shtrëngues të përjetohet. Motivimi për të qëndruar i durueshëm është i rëndësishëm, prandaj mos u dorëzoni sepse nuk e ndjeni atë dhe vazhdoni të shtrëngoni pjesën e poshtme të trupit.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA