Nga dieta me uthull moromi, ju mund të merrni efekte të tjera përveç dietës. Edhe njerëzit që janë zbuluar të kenë kolesterol të lartë nga testet e gjakut mund ta rregullojnë kolesterolin e tyre me uthull moromi. Duke ushtruar mesatarisht ndërsa merrni aminoacide nga uthulla moromi, ju mund të keni një trup të shëndetshëm pa u rikuperuar. Mund të pritet gjithashtu të ketë efekte zbukuruese të lëkurës që parandalojnë lëkurën e ashpër dhe aknet, dhe efekte të tilla si shërimi nga lodhja. Disa njerëz që e duan uthullën moromi filluan si një dietë, por tani ata janë edhe më të ndikuar pozitivisht. Kohët e fundit, uthulla të ndryshme moromi janë në shitje. Produktet e ëmbëlsuara mund të përdoren për pije dhe produktet e pa ëmbëlsuar mund të përdoren për gatim sikur uthulla të përdoret normalisht. Për lehtësinë e vazhdimit, rekomandohet që të mendoni se është e shijshme. Pirja e uthullës moromi drejtpërdrejt është më e shpejtë sesa përzierja e saj me ushqim, dhe ju lehtë mund të merrni një sasi fikse. Për dietë, stili i pirjes ashtu siç është pa ndonjë punë shtesë është i përshtatshëm. Përveç lëngut të domates dhe lëngut të limonit, ju mund të bëni shijen tuaj si një koktej dhe ta pini atë pa u lodhur. Përdorimi i lëngut me shumë kalori nuk është dietë, por ekziston edhe ideja se është e rëndësishme të pini uthull moromi çdo ditë në fillim. Mund të ketë kaluar disa muaj që kur fillova të marr uthull moromi para se të ndieja efektet e dietës.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA