Hollësia e pjesshme, siç janë këmbët e hollë, nuk shkon siç është planifikuar. Nëse dieta juaj është vetëm për të humbur peshë, nuk ka rëndësi nëse mund të ushtroni, si dhe një dietë e duhur e balancuar nga ana ushqimore. Ju do të jeni në gjendje të humbni peshë. Ka shumë mënyra për të mbajtur dietë, por vetëm disa mund t’ju ndihmojnë të humbni peshë. Si mund të arrini këmbët e dobëta? Ndryshe nga barku dhe krahët, këmbët nuk shtrëngohen pastër për sa kohë që dhjami nënlëkuror është zhdukur. Për këmbët e dobëta, mund të thuhet se qëllimi i dietës është krijimi i një linje të ngushtë dhe mahnitëse të pjesës së poshtme të trupit. Shtrirja dhe ushtrimet janë të zakonshme për hollësinë e pjesshme, dhe këmbët e holla nuk bëjnë përjashtim. Le të vazhdojmë me durim dhe në mënyrë të qëndrueshme ushtrimin e hollimit të këmbës që bëni duke ushtruar dhe shtrirë. Nëse vazhdoni të bëheni zakon, do të vini re se këmbët tuaja janë të holla dhe të bukura. Importantshtë e rëndësishme në një dietë të punoni pak nga pak çdo ditë. Suksesi i një diete varet nga aftësia për të vazhduar. Nëse vazhdoni, gradualisht do të merrni një efekt diete dhe nuk do të jetë një dhimbje për të lëvizur trupin tuaj çdo ditë. Nëse mund ta ndjeni, do të jetë ky. Mund të thuhet se dita kur do të keni sukses të humbni këmbët dhe të merrni këmbët tuaja ideale nuk do të jetë e gjatë.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA