Jo pak njerëz që mbajnë dietë duan të dinë se si të përqendrohen në humbjen e peshës. Veçanërisht për gratë, duket se ato shpesh duan të dinë se si të zvogëlojnë madhësinë e këmbëve dhe belit, ndërsa mbajnë bustin sa më shumë që të jetë e mundur. Mund të jetë një fakt që nuk është e mundur të zvogëloni në mënyrë efikase madhësinë e vetëm pjesës që dëshironi. Në fakt, këmbët e holla duket se janë mjaft të vështira si pjesë e dietës. Për ata që ishin aktivë në ushtrime kur ishin të rinj, duket se ka raste kur muskujt janë të bashkangjitur në këmbë që janë shkaku i trashësisë. Në realitet, gjëja më e vështirë nuk është thjesht të humbasësh peshë, por të humbasësh vetëm një pjesë të saj. Thuhet se ka disa metoda diete që kanë tërhequr vëmendjen këto ditë, duke u përqëndruar në këmbët e holla. Në thelb, këmbët janë gjithashtu pjesa që tenton të fryhet, prandaj është një ide e mirë që t’i masazhoni me kujdes në banjë. Ju mund të prisni një sasi të caktuar të efektit të hollimit të këmbës. Në shumë raste, nuk bëhet aq e hollë sa mendoni, sepse dëshironi të humbni peshë kryesisht në viça dhe kofshë, dhe ndonjëherë keni muskuj përveç dhjamit. Ju mund të jeni në gjendje të zvogëloni madhësinë e këmbëve tuaja duke hequr dhjamin e tepërt dhe ënjtjen. Mund të jetë më mirë të ndërpritni dietën me forcë sepse metoda e hollimit të këmbëve që madje humbet muskujt do të ulë metabolizmin.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA