Mënyra se si e përdorni për të hequr qimet do të sjellë efektet e kremit për heqjen e qimeve. Nëse thjesht pyetni për forcën e heqjes së qimeve, mund të mendoni se kremi për heqjen e qimeve për mjekra për burrat është më i forti dhe do të jetë në gjendje të heqë qimet e padëshiruara. Mjekrat meshkuj janë të lidhur fort me rrënjët e flokëve. Megjithëse ka dallime individuale, mjekra mashkull priret të jetë e trashë dhe e fortë. Ndryshimi i kremit për heqjen e qimeve, sipas asaj pjese të trupit që po hiqni qimet, është i rëndësishëm në kujdesin për heqjen e qimeve. Disa njerëz mund të mos jenë në gjendje të përdorin krem ​​depilues krahu në krahët e tyre për shkak të flokëve shumë të trashë ose lëkurës së ndjeshme. Nuk është e pazakontë që njerëzit të kenë më shumë flokë, më të trashë dhe më të trashë se një grua mesatare. Në varësi të gjendjes së flokëve të padëshiruar, disa njerëz mund të kenë fuqi të dobët të heqjes së qimeve në përputhje me përdorimin e përshkruar në produkt. Disa njerëz nuk kanë qenë në gjendje të heqin flokët e tyre siç duhet me kremin depilues, por ndonjëherë shkaku është sasia e pamjaftueshme e kremës. Kur vendosni kremin depilues, vendoseni në mënyrë të barabartë në mënyrë që të gjithë flokët e padëshiruar të mbështillen në krem. Ndonjëherë efekti i kremit depilues nuk arrinte secilin, sepse shumë flokë të padëshiruar po rriteshin nga një zonë e ngushtë e lëkurës. Nëse flokët priten në mes, do të jetë më keq pasi flokët të dobësohen nga kremi depilues, prandaj bëni kujdes.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA