Anti-plakje është ndalimi ose rinovimi i plakjes për shkak të plakjes. Ka variacione në metodat e rinovimit të përdorura në anti-plakje. Ekziston gjithashtu një qasje e përtëritje të brendshme duke mbështetur rritjen e qelizave somatike dhe rregullimin e ekuilibrit hormonal. Ju mund të ndryshoni atë që hani ose të përdorni shtesa. Ekziston edhe një metodë anti-plakje që eliminon rënien duke rritur elasticitetin e lëkurës dhe duke e bërë atë më të fortë. Një qasje tjetër është eliminimi i rrudhave të krijuara nga lëvizja e muskujve të fytyrës për përtëritje. Një metodë e zakonshme e anti-plakjes është që të merrni një trajtim të lëkurës në kirurgjinë kozmetike. Në klinikën e bukurisë, bëhen trajtime të ndryshme në mënyrë që njollat ​​dhe rrudhat të mos vërehen. Nëse jeni të shqetësuar për sagging fytyrën tuaj, ju mund të dëshironi të bëni anti-plakje me një heqjen e fytyrës që kërkon rrudhat në mjekër dhe qafën tuaj. Për anti-plakjen, është gjithashtu efektive të bësh më pak të dukshme qetësinë rreth syve, e cila duket e lodhur dhe duket si e moshuar. Ekzistojnë metoda kundër plakjes si injektimi i acidit hialuronik ose botoksit. Duket se është mjaft e njohur si një metodë rinovimi për të hequr rrudhat në anti-plakje.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA