Si përcaktohet sloti i arkës? Duket se ka disa gjëra që zakonisht nuk njihen mirë për kartat e parave të gatshme dhe të kreditit. Mund të thuhet se metoda e përcaktimit të kufirit maksimal të huazimit është një zonë e panjohur në arkëtim. Ju lutemi vini re se në rastin e kartave të kreditit, kufiri i arkëtimit dhe kufiri i blerjes shpesh vendosen veçmas. Nuk është e pazakontë që kartat e kreditit të kenë norma të ndryshme blerjesh dhe arkëtimi. Në radhë të parë, mund të jetë në rregull nëse sasia e blerjeve dhe parave të gatshme është e vogël. Nëse shuma e dëshiruar e huamarrjes është 100,000 jen ose më shumë, thuhet se kredia mund të refuzohet për shkak të tejkalimit të kufirit të arkëtimit. Sa i përket mënyrës së vendosjes së lejimit të arkëtimit, nëse të ardhurat mujore janë të qëndrueshme dhe sa janë të ardhurat vjetore do të gjykohet nga provimi. Një tjetër mundësi është të na tregoni se sa doni të kufizoni kur aplikoni për arkëtim. Edhe pse përcjell dëshirat tuaja, jo gjithmonë pasqyrojnë dëshirat tuaja. Shuma e kredisë përcaktohet nga rezultati i provimit. Njerëzit të cilët nuk kanë punuar për kompaninë aktuale për një kohë të gjatë menjëherë pas transferimit ose që kanë të ardhura të ulëta vjetore nuk do të kenë një ndihmë të madhe parash Nëse kufiri i arkëtimit është rreth 50,000 jen, duket se shpesh bashkangjitet që nga fillimi kur lëshoni një kartë krediti. Për ata që nuk kanë të ardhura ose studentë, duket se nuk ka asnjë vend arkëtimi edhe me një kartë krediti.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA