Rreth fjalës së gojës dhe si të zgjidhni suplemente. Për suplementet, është shumë e rëndësishme të zgjidhni produktin që ju përshtatet. Nëse nuk jeni i sigurt se cilin shtesë duhet të përdorni, informacioni gojë më gojë është një mënyrë e mirë për të shkuar. Shtë një histori e një personi që bleu një shtesë dhe e provoi, kështu që mund të thuhet se është shumë i besueshëm. Kohët e fundit, disa njerëz përdorin një sit që poston informacione gojë më gojë si një nga udhëzimet për zgjedhjen e suplementeve. Cilat janë pikat kryesore kur zgjedhni një suplement? Pasi të keni marrë disa suplemente që përmbajnë lëndë ushqyese që dëshironi të plotësoni, kontrolloni sasinë e përbërësve aktivë që ato përmbajnë. Edhe me të njëjtën shtesë të boronicës, përmbajtja e përbërësit aktiv të boronicës që përmbahet në një shtesë ndryshon në varësi të prodhuesit. Përmbajtja ushqyese e boronicave që përmbahen në suplemente shpesh dëgjohet me gojë pasi është e mirë për sytë. Sasia e antocianinës, përbërësi aktiv, gjithashtu ndryshon shumë në varësi të suplementit. Duke lexuar informacionin dhe rishikimet e produktit të suplementit, do të jeni në gjendje të merrni informacione në lidhje me suplementin para se ta blini në të vërtetë. Thuhet se varet nga personi nëse efekti i pritur mund të merret duke përdorur shtesën për një kohë. Me gojë nga goja, shpesh ndodh që edhe një suplement shumë i popullarizuar nuk më ka ndihmuar shumë kur e kam përdorur. Kur zgjidhni një shtesë, është e rëndësishme të përdorni informacione gojë më gojë për të mbledhur informacion dhe për të bërë një përzgjedhje.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA