Kur zgjidhni një thelb bukurie, është e rëndësishme ta blini atë sipas qëllimit tuaj. Ekzistojnë efekte të ndryshme bukurie si efekti zbardhues, rrudhat, masat e rënies dhe efekti hidratues. Nuk ka asnjë thelb bukurie që mund të zgjidhë të gjithë zbardhjen, hidratimin dhe rënien. Për të zgjedhur një serum, duhet të dini se për çfarë veprimi ka nevojë aktualisht lëkura juaj. Në cilën fazë të kujdesit për lëkurën vendosni serumin, nëse është para apo pas serumit, etj varet nga efekti i secilit serum. Ekziston edhe një lloj që dikur ngjyhet dhe më pas shpëlahet me ujë. Kur përdorni serum, ju lutemi ndiqni përdorimin dhe masat paraprake. Thelbi i bukurisë nga lloji jo-vaj ka një ndjesi të butë dhe thelbi i bukurisë së llojit xhel ka një ndjesi të butë. Përveç kësaj, ekzistojnë esenca bukurie si krem ​​dhe esenca bukurie si stuko, secila prej të cilave ka karakteristikat e veta. Shkallën e vajit mund ta dalloni nga gjendja e thelbit të bukurisë. Për njerëzit që sekretojnë shumë vaj dhe yndyrë nga lëkura e tyre, një thelb bukurie me përmbajtje të ulët vaji është i përshtatshëm. Lloji i xhelit dhe lloji jo-vajor janë të përshtatshëm për thelbin e bukurisë. Për njerëzit me lëkurë të thatë, ne rekomandojmë përdorimin e një lloji kremi ose serumi të tipit stuko. Sigurohuni që të zgjidhni një lloj thelbi bukurie që e mban lëkurën tuaj të lagur, e cila është efekti i secilit produkt kozmetik. Midis kozmetikës që përdoret për kujdesin e lëkurës, thelbi i bukurisë është një produkt i klasit të lartë. Vendosni një testues në lëkurën tuaj paraprakisht dhe blini një që shkon mirë me ju.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA