Bëhet fjalë për metodën e masazhit të hollimit të këmbëve. Mes shumë dietave, duket se shumica e metodave të dietës që pritet të kenë një efekt dobësimi janë kryesisht ushtrimet fizike dhe masazhi. Duket se ekziston një aspekt që është pak i vështirë për tu ekuilibruar me ushtrimet në rastin e një diete që përqendrohet në këmbë të holla. Ushtrimet në përgjithësi janë të domosdoshme për të mbajtur dietë, por nëse ushtroni shumë, muskujt do të jenë gjithashtu të lidhur me këmbët tuaja. Shpesh, nuk funksionon aq hollë sa mund të mendoni. Nga ana tjetër, një metodë diete që nuk bën ushtrime është që t’ju bëjë më shumë të ngjarë të shtoni peshë. Sa i përket djegies së dhjamit dhe shtrëngimit të trupit, mund të thuhet se ushtrimet e moderuara janë gjithashtu efektive për hollimin e këmbëve. Masazhi është një mënyrë efektive për të humbur peshë, veçanërisht pasi këmbët kanë akupuinta të ndryshme që çojnë në organet e brendshme. Ju mund të rregulloni në mënyrë efektive gjendjen tuaj fizike duke e stimuluar atë. Mund të jetë më mirë për njerëzit që nuk janë në dietë të masazhojnë këmbët e tyre herë pas here. Nga këto, masazhi i këmbëve është veçanërisht i rëndësishëm sepse përmirëson metabolizmin e të gjithë trupit. Mund të rezultojë në një efekt dobësimi dhe ënjtje të këmbëve. Rekomandohet masazh i kujdesshëm i shputave të këmbëve pasi eliminon ënjtjen e këmbëve dhe përmirëson metabolizmin. Një metodë e stimulimit të pikave të akupunkturës duke masazhuar plotësisht një vend deri në rreth 10 cm mbi gju është veçanërisht e mirë nëse prisni një efekt dobësimi në këmbët tuaja.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA