Cilat shtesa janë të mira për humbjen e flokëve? Një qasje e rëndësishme për të parandaluar rënien e flokëve është qasja ndaj kokës. Mbajtja e kokës me pore sa më e pastër dhe përmirësimi i qarkullimit të gjakut mund të parandalojë disa humbje të flokëve. Duket se shumë shampo dhe furça me efekt masazhi janë komercializuar së fundmi për të parandaluar rënien e flokëve. Nëse shqetësoheni për rënien e flokëve, mund të dëshironi të provoni më parë një produkt për parandalimin e rënies së flokëve. Puna nga brenda trupit është gjithashtu një mënyrë e mirë për të parandaluar rënien e flokëve. Një marrje solide e proteinave, e cila është gjithashtu përbërësi kryesor i flokëve, është veçanërisht i rëndësishëm për sa i përket të ushqyerit. Duke përmirësuar rrjedhën e kapilarëve, efekti i parandalimit të rënies së flokëve gjithashtu rritet. Përdorimi i ushqimeve dhe suplementeve me shumë vitaminë E rekomandohet gjithashtu për të përmirësuar rrjedhën e enëve të gjakut. Një shtesë shtesë që mund të pritet të parandalojë rënien e flokëve dhe të rritë flokët është përdorimi i një suplementi gjithëpërfshirës të tillë si multivitamina dhe multiminerale. Shtesat si zinku dhe hekuri që në dukje nuk kanë asnjë lidhje me flokët thuhet se kanë një efekt të caktuar në parandalimin e rënies së flokëve. Cysteine, një lloj aminoacidi, përdoret shpesh nga gratë dhe thuhet se është një shtesë që ka një efekt zbukurues të lëkurës. Këto ditë, duket se është një produkt shtesë shumë i njohur si suplement për të parandaluar rënien e flokëve.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA