Rreth syve dhe shtesave. Shumë produkte janë lëshuar si shtesa, dhe ato janë tashmë produkte të njohura në Japoni. Shumë njerëz po përdorin suplemente që mund të marrin përbërës që janë efektivë në zvogëlimin e lodhjes së syve dhe humbjen e shikimit. Në ditët e sotme, fëmijët dhe të rriturit kalojnë shumë kohë duke u përballur me ekranin e televizorit dhe shikimi i tyre priret të përkeqësohet. Shumë të rritur kalojnë pjesën më të madhe të ditës së tyre para ekranit LCD dhe punojnë. Duringshtë gjatë adoleshencës që numri i fëmijëve me miopi që përdorin tepër sytë për të lexuar dhe studiuar për provimet pranuese rritet, por ne duam të parandalojmë përkeqësimin e shikimit sa më shumë që të jetë e mundur. Miopia, një herë e vendosur, nuk mund të rikthehet në vizionin e saj origjinal kaq lehtë. Disa suplemente janë të popullarizuara sepse përmbajnë përbërës që ndikojnë në lehtësimin e përkeqësimit të shikimit. Shtesat e boronicës duket se po fitojnë popullaritet me shumë pasi janë efektive në luftimin e lodhjes së syve. Shumë prodhues që prodhojnë dhe shesin suplemente tashmë po komercializojnë në mënyrë aktive suplemente të boronicës dhe tashmë janë të njohura. Shumë suplemente të boronicave duket se po përpiqen të përmirësojnë efektin duke përzier përbërës të tjerë ushqyes miqësorë me sytë përveç përbërësve të shëndetshëm për sytë që përmbahen në boronicat. Nëse mendoni se keni përdorur tepër sytë kohët e fundit, ne rekomandojmë përdorimin e një suplementi boronicë.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA