Çfarë lloj drite është drita që rrezaton lëkurën me trajtim fotofacial? Trajtimi me lazer mund të jetë më i njohur për procedurën e ndriçimit të dritës në lëkurë për të eleminuar problemet. Drita e përdorur në trajtimin fotofacial quhet IPL, e cila është e ndryshme nga lazeri. Shtë një dritë e butë si një blic kamera, dhe trajtimi fotofacial është pothuajse pa dhimbje. Drita lazer që reagon me pigmentin e zi dhe drita lazer që reagon me pigmentin e kuq ndikojnë në melaninën e zezë dhe kapilarët e kuq. Karakteristikë është se një IPL ka të dy funksionet. Në cilat mënyra mund të dallohen trajtimi me lazer dhe trajtimi fotofacial? Çështja është që ju të mund të përcaktoni caqet e tilla si melanina dhe kapilarët që shkaktojnë probleme të lëkurës. Në rastin e trajtimit me lazer, lazeri vepron në lëkurë që nuk po bën asgjë, dhe ekziston rreziku i dëmtimit të lëkurës. Edhe nëse shkëlqeni në të gjithë lëkurën, është tërheqëse që drita e fytyrës së fotos të funksionojë vetëm aty ku ka njolla dhe njolla. Rreziku i efekteve anësore është jashtëzakonisht i ulët, kështu që e gjithë fytyra mund të trajtohet me dritë fotofaciale. Rezultatet e trajtimit fotofacial nuk janë aq të varura nga aftësitë e praktikuesit sa trajtimi me lazer.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA