A e dini foto trajtim të fytyrës? Trajtimi fotofacial është një metodë e kujdesit për lëkurën duke përdorur teknologjinë më të fundit duke përdorur dritën. Trajtimi fotofacial mund t’i bëjë njollat ​​dhe njollat ​​në lëkurën tuaj më pak të dukshme. Çfarë lloj trajtimi është një fytyrë fotografike? Në trajtimin fotofacial, lëkura rrezatohet me dritë që ka kaluar përmes një filtri të veçantë për të rivendosur lëkurën origjinale të bardhë. Drita shkatërron pigmentet e melaninës dhe aktivizon funksionin e prodhimit të kolagjenit, i cili është burimi i elasticitetit dhe freskisë së lëkurës. Trajtimi në vetvete është i menjëhershëm, kështu që lëkura nuk është shumë irrituese. Duhet më pak kohë për të qetësuar lëkurën pas marrjes së trajtimit, kështu që ju mund të lani përbërjen dhe fytyrën tuaj menjëherë. Meqenëse drita e fotofaciale vepron në pjesën e zezë të pigmentit melaninës, është gjithashtu karakteristike që nuk dëmton lëkurën atje ku nuk ka pigment melanine. Njollat ​​dhe njollat ​​e ekspozuara ndaj dritës së fotofacialit mund të bëhen të errëta dhe nganjëherë zgjebe. Kjo është për shkak të veprimit të fytyrës së fotografisë. Mund ta merrni për disa ditë, prandaj mos u shqetësoni. Trajtimi fotofacial ka gjithashtu efekt të zgjerimit të kapilarëve që shkaktojnë skuqje dhe të ngjashme.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA