Fakti që efekti i dietës shfaqet menjëherë pas fillimit të një diete është një pikë tërheqëse në praktikimin e një diete zëvendësuese. Shumë njerëz praktikojnë një dietë zëvendësuese. Në dyqanet që shesin produkte diete, ka shumë ushqime diete për dieta zëvendësuese. Ushqimet dietike që shumë njerëz përdorin duket se janë të pasura me shumëllojshmëri. Ushqimi diete Orbis mund të zëvendësohet me produkte të formave të ndryshme si dhe erëza, të tilla si lloji i pijeve dhe lloji serial. Dieta zëvendësuese ka disavantazhin që nuk zgjat shumë sepse është e rëndë ekonomikisht të përdorësh ushqime të shtrenjta diete. Në atë aspekt, ushqimet me dietë Orbis kanë çmime të mjaftueshme për t’u përdorur në dietat ditore zëvendësuese. Nga ana tjetër, dieta zëvendësuese ka disavantazhin se është e lehtë të zhgënjehesh nëse nuk ndihesh i ngopur. Ushqimet dietike që përdorin makarona dhe qull dhe janë disi përtypëse do të jenë pa stres për t’u përdorur. Thuhet se efekti i dietës zëvendësuese ka më shumë të ngjarë të shfaqet kur darka është një ushqim diete sesa kur është një vakt në mëngjes ose drekë. Effectiveshtë efektive të hani mëngjes si zakonisht dhe më pas të hani ushqime dietike gjatë ditës dhe mbrëmjes. Tërheqja e dietave zëvendësuese është se ato bëhen lehtë dhe kanë një efekt të dukshëm diete.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA