Se si doni t’i bëni këmbët tuaja më të holla në varësi të asaj se sa janë të holla këmbët varet nga personi që i praktikon ato. Ekzistojnë pjesë të ndryshme si viçat, kyçet e këmbëve dhe kofshët, edhe nëse kafshoni me këmbë. Le të sqarojmë se ku dëshironi ta bëni më të hollë. Duket se shumë njerëz kanë yndyrë nënlëkurore si shkak që kofshët e tyre të duken të trasha. Yndyra nënlëkurore është energjia që nuk mund të harxhohet. Pse shtresa e dhjamit është trashur? Kjo sepse kaloritë që nuk mund të konsumohen grumbullohen në kofshë si yndyrë. Shtrirja dhe stërvitja me muskuj që përmirësojnë rrjedhën e gjakut në kofshë janë efektive për hollimin e kofshëve. Disa njerëz kanë përtaci dhe ënjtje të përqendruar në viçat e tyre. Viçi ka muskuj të quajtur muskuj viçi që janë të përfshirë në përkuljen dhe shtrirjen e nyjeve të këmbëve, të tilla si ecja, qëndrimi në këmbë dhe kërcimi. Ushtrimi duke përdorur muskujt shtrëngon viçin. Duke ushtruar me muskujt e viçit, rrjedha e gjakut përmirësohet dhe viçi bëhet më i fortë. Ai gjithashtu ka efektin e eleminimit të ënjtjes. Ka arsye të ndryshme që këmbët tuaja të bëhen më të trasha për shkak të ënjtjes ose për shkak të akumulimit të dhjamit. Përdorni në mënyrë aktive muskujt e këmbëve tuaja me shtrirje dhe ushtrime fizike që mund t’ju ndihmojnë të humbni peshë. Përmirësimi i dietës ndihmon në humbjen e peshës, por thuhet se efekti i rrallimit të këmbëve është i dobët.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA